}

Vakbekwame chauffeurs

Modern wagenpark

Uitstekende service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Koeltransport Breda

Voor koeltransport vanuit de regio Breda en Tilburg komt u naar A. Granacher BV. Wij zijn gespecialiseerd in vervoer in de transportsector en hebben inmiddels ruim 60 jaar ervaring. Wij zijn gevestigd in Breda, dichtbij Tilburg, en bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw soorten transport, waaronder koeltransport. A. Granacher BV vervoert uw goederen in binnen- en buitenland en beschikken over een representatief wagenpark met moderne vrachtwagens. Onze vakbekwame chauffeurs dragen zorg over de goederen die zij vervoeren en zijn uiteraard op de hoogte van de HACCP richtlijnen.

Koeltransport vanuit Breda of Tilburg

Uw goederen gekoeld vervoeren is een uitdaging, want met slechts een misstap kan uw vracht verloren gaan. Daarom laat u uw koeltransport, ofwel geconditioneerd transport, over aan A. Granacher BV uit Breda. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in koeltransport. Denk aan het vervoeren van levensmiddelen, zoals groenten, zuivelproducten, verse maaltijden en fruit. Vanwege onze centrale ligging in de Benelux en onze samenwerking met collega-transporteurs kunnen wij uw goederen ook in het buitenland afleveren.

HACCP richtlijnen voor koeltransport vanuit Breda of Tilburg

De Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) richtlijnen zijn van toepassing op bedrijven die zich bezighouden met de productie, verwerking, opslag en distributie van levensmiddelen. Voor de transportsector gelden deze HACCP richtlijnen natuurlijk ook. Wanneer u op de hoogte bent van de HACCP richtlijnen, weet u zeker dat uw levensmiddelen op de juiste wijze worden vervoerd. Wij dragen zorg over de veiligheid van onze producten en waarborgen de kwaliteit van de levensmiddelen tijdens het transporteren.

Laat uw goederen vervoeren door ons

Voor koeltransport vanuit de regio Breda en Tilburg naar plaatsen in Nederland of in de Benelux komt u naar A. Granacher BV. Neem direct telefonisch contact op via (076) 5411777 en vraag onze medewerkers voorzien u van informatie over de mogelijkheden bij ons.

Contactformulier