}

Vakbekwame chauffeurs

Modern wagenpark

Uitstekende service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Koeriersbedrijven Breda

U heeft al veel koeriersbedrijven voorbij zien komen die gevestigd zijn in Breda en Dordrecht. A. Granacher BV is één van hen, en wel één van de meest ervaren koeriersbedrijven uit Breda, dichtbij Dordrecht. Wij hebben inmiddels meer dan 60 jaar ervaring in het vervoeren van alle soorten transport en staan garant voor goede service. Onze vakkundige koeriers kunnen binnen korte tijd uw zending zorgvuldig bezorgen op uw gewenste plaats.

Eén van de meest ervaren koeriersbedrijven in omgeving Breda en Dordrecht

A. Granacher BV beschikt over een divers en modern wagenpark, waaronder bestelauto’s met een laadvermogen van 1.500 kilogram maar ook trailers met een laadvermogen van 25.000 kilogram. Door onze jarenlange kennis en ervaring weten wij precies hoe wij u van dienst kunnen zijn en kunnen u persoonlijk adviseren. Wilt u transportkosten besparen, kunt u ook kiezen voor groupagevervoer. Hierbij wordt uw zending samengevoegd met andere zendingen en vervolgens correct vervoerd naar de juiste bestemming.

Koeriersbedrijven Breda: A. Granacher BV is meer dan zo maar een koeriersbedrijf

Vanwege de diversiteit van ons wagenpark, kunnen wij veel meer dan enkel kleine zendingen afleveren met een vakkundige koerier. Wij staan voor u klaar om al uw goederen te transporteren. Zo kunt u bij ons terecht voor het vervoeren van al uw levensmiddelen, zoals groenten, bloemen, fruit en zuivelproducten. Voor het vervoeren van machineonderdelen en rolcontainers bent u bij ons ook op het juiste adres. Door onze nauwe samenwerking met collega-transporteurs maken wij het mogelijk om uw goederen te vervoeren in zowel binnen- als buitenland.

Kies voor onze koeriers

Kies voor A. Granacher BV wanneer u op zoek bent naar één van de meest betrouwbare koeriersbedrijven in de omgeving van Breda en Dordrecht. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel naar (076) 5411777 en vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Contactformulier