Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Over Granacher

Opa Granacher is begonnen in de jaren ‘40 met het vervoer van kranten in de regio, met paard en wagen. Ook bouwmaterialen en brandhout werden vervoerd. In de jaren ’50 werden mensen van en naar hun werk vervoerd. Er werden gewoon banken in de laadbak van de vrachtwagen gezet. In een later stadium heeft opa Granacher nog wel echte bussen voor personenvervoer ingezet. In de jaren daarna, vanaf ’60 is hij verder gegaan met alleen goederen vervoer.

Toon Granacher heeft als 2e generatie de leiding overgenomen in de jaren ’70 en onder zijn leiding is de onderneming gegroeid. De trucks werden groter en er werden ook aanhangwagens gekocht om zo veel mogelijk pallets te kunnen vervoeren. Vanaf de start was het bedrijf op verschillende locaties in een woonwijk in Breda gevestigd, maar in 1984 is er een pand op het industrieterrein gekocht. de trucks werden echter steeds groter en er waren er te weinig parkeerplaatsen, toen is er nog een 2e locatie aangekocht.

Vanaf 2005 heeft Arno Granacher de leiding van het bedrijf. Het materiaal is moderner, groter en schoner geworden. Alle trucks hebben de euro5 of euro6 motoren.

Contactformulier