}

Vakbekwame chauffeurs

Modern wagenpark

Uitstekende service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Transport levensmiddelen

Voor het transport van uw levensmiddelen bent u bij A. Granacher BV aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 60 jaar werkzaam in de transportsector en zijn met name gespecialiseerd in levensmiddelentransport, maar u kunt ook bij ons terecht voor alle andere soorten vervoer. Wij vervoeren uw goederen in zowel binnen- als buitenland en ons wagenpark bestaat uit moderne opleggers. Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor goede service. Onze vakkundige chauffeurs vervoeren hun vracht met aandacht en kennen de HACCP richtlijnen voor het transport van levensmiddelen tot in de puntjes. Neem vandaag nog contact op om uw goederen door ons te laten vervoeren.

Transport voor al uw levensmiddelen

Voor het levensmiddelentransport komt u naar A. Granacher BV. Wij vinden het belangrijk om zorg te dragen over uw goederen, want slechts een fout kan fataal zijn voor de vracht. U kunt bij ons terecht voor het vervoer van al uw levensmiddelen; van zuivelproducten tot vlees en van bloemen tot verse maaltijden die geleverd worden aan supermarkten. Vanwege onze logistieke ligging in Breda, tussen de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen, kunnen wij eenvoudig uw goederen afleveren in zowel binnen- als buitenland.

Levensmiddelentransport: HACCP richtlijnen zijn essentieel

Het is essentieel voor ieder bedrijf dat werkt met de productie, opslag, verwerking en distributie van levensmiddelen dat zij op de hoogte zijn van de Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) richtlijnen. Bij deze richtlijnen wordt het gehele productieproces geïnspecteerd op eventuele gevaren voor de voedselveiligheid. Wij zijn uiteraard op de hoogte van deze richtlijnen en daarom bent u bij ons verzekerd dat uw voedingsmiddelen op de juiste manier worden getransporteerd.

Neem contact op voor de mogelijkheden die wij bieden

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben dan levensmiddelentransport? Neem met ons contact op door te bellen naar (076) 5411777. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactformulier